Batoane cu zmeura si cocos

Autor: florinel | publicat: Batoane cu zmeura si cocos
Ingrediente
25g unt moale,
90g zahar,
aroma de vaniglia,
2 galbenusuri,
250g faina,
1/2pliculet praf de copt,
2 linguri lapte (eu am pus 3),
160g marmelada de zmeura,
50g arahide macinate,
80g cirese confiate (eu n-am mai pus),
Ingrediente pt stratul de albus: 2 albusuri, 125g zahar, 1 lingurita coaja de portocala rasa ,45g cocos, 30g orez expandat.
Preparare

1. Se mixeaza untul cu zaharul si cu vaniglia. Se adauga galbenusurile pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitiei.Se adauga si laptele si se amesteca pana devine o compozitie vascoasa. In tava unsa si cu hartie de copt se aseaza cu mana compozitia. 2. Se unge cu marmelada de zmeura Si se presara arahidele macinate. Apoi se bat spuma cele 2 albusuri la care se adauga zaharul, apoi coaja de portocala (eu am pus si de lamaie) .La sfarsit se adauga cocosul si orezul expandat. 3. Compozitia se intinde deasupra prajiturii si se pune la cuptorul preincalzit la 160°C timp de 30-35minute pana devine aurie upa copt am lasat-o la racit, am taiat apoi sub forma de barete si capatul fiecarui baton l-am inmuiat in ciocolata topita si-am lasat la uscat.

Mentiuni

Timp de gătire 35 Minute
pofta buna

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.