CASCAVAL PANE

Autor: Draghici Alexandra | publicat: CASCAVAL   PANE
Ingrediente

-100-150 g cascaval;-
unt sau untdelemn;
- lapte;
- faina.
Preparare

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pana cand se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cat sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie.

Mentiuni

Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Imagini preparare
Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.