CIUPERCI CU MARAR

Autor: Draghici Alexandra | publicat: CIUPERCI CU MARAR
Ingrediente
-1/2 Kg ciuperci;
- 100 ml untdelemn;
- o lingurita cu virf marar taiat marunt;
- o ceapa;
- 1/4 suc de rosii;
- piper;
- sare.
Preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul, 4-5 minute, cu o jumatate de lingurita cu sare, la foc mic, pana cand scade apa ce o lasa si devine lucioasa, se adauga apoi ciupercile, sucul de rosii si un varf de cutit de piper, lasandu-le sa fiarba la foc mic, acoperite, 30-40 minute si adaugand putina apa pana ce se moaie. Cind ciupercile sunt fierte, sosul scazut numai cat sa le cuprinda si untdelemnul la suprafata, se adauga mararul si se sareaza dupa gust si, facultativ, se pun cateva picaturi de zeama lamaie.

Mentiuni

Se servesc reci, ca fel intii.

Imagini preparare
Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.