Ciorba de porc cu taitei de casa
2012-02-14
Ingrediente
10 oase de porc(sir spinare +coaste)1/2 telina
1 patrunjel
1 pastarnac
2 morcovi
1 1/2 ardei gras(de la congelator jumatate verde jumatate rosu)
1 ceapa
3 cartofi
4 rosii de la congelator(bagate la robot)
cateva buchetele conopida(de la congelator)
taitei de casa facuti la robot(cu forma de taitei)
leustean verde+telina de la congelator
1 kg.zeama de varza
2 linguri sare.
Preparare
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul si le adaugam la carne.Cat fierb tocam celelalte legume sa le avem tocate,si adaugam ardeiul tocat,ceapa,mai spre sfarsit adaugam rosiile la robot,cartofii,conopida .
Cand este aproape gata punem zeama de varza pe care am fiert-o inainte,taiteii,sarea si dupa ce am oprit focul punem leusteanul si telina.Punem capacul si lasam sa se intrepatrunda gusturile si mirosurile.
Este o ciorba extraordinar de gustoasa,are tot ce-i trebuie.
Mentiuni
preparare in 3 ore si 15 minute
pofta buna