Ciorba de varza cu afumatura

Autor: florinel | publicat: Ciorba de varza cu afumatura
Ingrediente
o varza potrivita
o ceapa
un morcov
un ardel rosu
o legatura de marar
patrunjel verde
sare
piper
boia
ulei
o lg de secretul gustului
o pulpa de pui afumata
Preparare

Se curata ceapa, morcovul, ardelul se spala, apoi se tau marunt ceapa si ardelul, iar morcovul l-am dat prin razatoarea mare.
Intr-o oala punem putin ulei unde adaugam ceapa, morcovul, si ardelul peste care punem putina boia si lasam sa se incalzeasca putin in ulei.Intre timp taiem varza in feli subtiri, care apoi o punem peste legume, adaugam apa firbinte care am fiert-o intr-o alta oala.Punem lg de secretul gudtului, putin piper si jumate din marar si lasam sa fiarba.
Cand e aproape gata ciorba adaugam pulpa de pui afumata taiata in bucati, restul de marar sare si piper dupa gust.Mai dam intr-un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjelul verde.

Mentiuni

Se serveste cu smantana!
Pofta Buna

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.