Costita fiarta cu usturoi

Autor: florinel | publicat: Costita fiarta cu usturoi
Ingrediente
1/2 kg costita fara os, usor afumata ( se poate si neafumata)
6-8 catei de usturoi
sare
boia de ardei dulce
Preparare

Se spala costita si se pune la fiert in apa cu foarte putina apa (s-ar putea sa fie sarata daca a fost afumata) si cu 6 catei de usturoi. Se lasa la fiert la foc potrivit (nu mare).
Dupa ce a fiert, se prepara o pasta din usturoi si boia de ardei, adica, se piseaza usturoiul se amesteca cu un praf de sare (foarte putin) si 1 lingurita de boia dulce. Se unge cu aceasta pasta si se da la rece
Tipsuri: se poate adauga mai putin usturoi, dar prin fierbere isi pierde acea tarie, dar o sa fie aromat, gustul puternic de usturoi, da acea pasta.

Mentiuni

Timp de preparare:
1 ora
pofta buna

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.