Crema bavareza de branza

Autor: florinel | publicat: Crema bavareza de branza
Ingrediente
125 gr branza Camembert
40 gr unt la temp. camerei
1 lingura ceapa tocata foarte marunt
1 lingurita boia dulce
1/4 -1/2 lingurita chimen macinat
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru macinat
3 linguri bere
Preparare

Se freaca branza taiata bucatele cu untul pana devine pastoasa compozitia.
Se adauga boiaua, sarea, piperul, chimenul si ceapa. Se omogenizeaza.
Se adauga berea, cate o lingura pe rand si se amesteca. Compozitia va deveni spumoasa. Se gusta de sare.
Se da la frigider pentru cateva ore.
Se serveste presarata cu ceapa verde, alaturi de covrigi si ridichi... si evident o bere.

Mentiuni

Obazda, o crema de branza servita cu ceapa si covrigi alaturi de o bere rece

Imagini preparare
Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.