Crochete de pangasius

Autor: florinel | publicat: Crochete de pangasius
Ingrediente
2 fileuri de pangasius
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
1 cartof mai mare
3 linguri telemea
2 oua
sare, piper
ulei
pesmet.
Pentru marinata:
2 litri apa
sare
piper boabe
2 foi dafin
1 lingura otet de mere
Preparare

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc.
2. Cand incepe sa fiarba se introduc fileurile si se lasa 5 minute. Se scurg si se lasa la racit.
3. Se toaca fileurile, ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun intr-un vas.
4. Se rade cartoful pe razatoarea mica si se adauga, apoi cele 3 linguri de telemea rasa tot pe razatoarea mica.
5. Se adauga ouale si se omogenizeaza compozitia.
6. Intr-o tava se aseaza folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei.
7. Se formeaza crochetele pe care le dam prin pesmet si le asezam in tava.
8. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana se rumenesc crochetele.
9. Se servesc cu piure de cartofi si sos de rosii, sau cu cartofi natur si suc de lamaie, sau cu orice alta garnitura doriti.

Mentiuni

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute
pofta buna

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.