Garnitura asortata

Autor: florinel | publicat: Garnitura asortata
Ingrediente
fasole verde proaspata 450 g sau conserva 300 g
cartofi 900 g
morcovi 200 g
orez 60 g
unt 75 g
patrunjel verde - 1 legatura
sare dupa gust
Preparare

Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece).

Cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele apoi se fierb in apa cu sare. Se scurg de lichid.

Fasolea verde fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti.

Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.

Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.

Mentiuni

Se serveste cald, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.
Timp de gatire 45 Minute
pofta buna

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.