Lipii cu pui si cascaval
2012-04-15
Ingrediente
1 piept de pui8,10 lipii
1 castravete
2 rosii
1 ardei verde
ceapa caramnelizata si uscata(sau verde)
cascaval
sos picant
sos de maioneza cu usturoi
o lingura cu faina
2 linguri cu pesmet
1 ou mare
condimente(sare,boia de ardei iute,praf de usturoi curry)
ulei
Preparare
Se taie pieptul de pui in suvite subtiri(se taie mai usor daca este putin congelat).Intr-un bol se amesteca faina si condimentele.Se trec suvitele de pui prin acest amestec,apoi prin oul batut si apoi prin pesmet.Se rumenesc intr-o tigaie cu ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.Se pregateste salata amestecand:rosiile,castravetele si ardeiul tocate marunt.Se potriveste de sare,ulei de masline,putin otet si se amesteca bine adaugand ceapa caramelizata.Lipiile se ung cu sosul picant sau/si maioneza,se adauga cateva felii de cascaval,doua linguri (scurse bine de zeama)din salata pregatita si 2,3 suvite de pui.Se infasoara strans si se prind eventual cu cate o scobitoar
Mentiuni
Timp de preparare:
35 minute