Mulahul a lesinat
2012-03-11
Ingrediente
1 vanata mare, taiata in felii verticale si decojita1 ceapa,taiata marunt
2-3 catei de usturoi,taiati felii subtiri
1-2 linguri pasta de tomate
2 linguri de ulei
patrunjel si corindru proaspat
sare si piper,proaspat macinat
Preparare
Se prajesc feliile de vinete in ulei. Eu le-am prajit la cuptor,astfel nu vor absoarbe la fel de mult ulei pe cat o fac daca le prajiti la tigaie.
Se pun deoparte si se prajesc ceapa,usturoiul,la care se adauga pasta de tomate cand au inceput sa se rumeneasca.
Se toc marunt vinetele (sau se dau prin robot) si se adauga in tigaie. Se mai prajesc putin,se presara cu patrunjel si coriandru (se potriveste de minune) si se serveste cald sau rece,ideal ar fi cu niste lipii.
Mentiuni
Timp de preparare:
40 minute
pofta buna