Nachos
2012-02-03
Ingrediente
100 gr tortilla chips (cu sare, fara alte arome)1/2 conserva fasole in sos chili (pregatita in casa sau cumparata)
150 gr branza razuita (cheddar, monterey jack, gouda sau emmentaler; eu am folosit un mix de 50 gr emmentaler si 100 gr gouda picanta)
5 ardei iuti murati
1 portie pico de gallo
smantana
Preparare
Asezam tortilla pe un platou termorezistent intr-un singur strat.
Presaram deauspra fasole impreuna cu sos.
* cand nu aveti falose in sos chili pregatita in casa, puteti folosi fasole in sos chili Bonduele Mexicana.
Presaram apoi un strat generos de branza razuita si la final ardeii iuti murati taiati felii.
Dam platoul la cuptorul incalzit la maxim cam 5 minute, pana branza e topita.
In centrul platoului asezam cateva linguri de smantana, iar in jur presaram pico de gallo.
Se serveste imediat, cat e cald.
Mentiuni
Portii: 2-3