Oua umplute cu castraveciori acri si hrean
2012-04-15
Ingrediente
4 oua,2 castraveciori acri,
1 lingura maioneza,
1 lingurita mustar,
marar tocat,
1 lingurita hrean,(din borcan)
piper,
sare(daca mai este necesar),
cateva foi de salata verde
Preparare
1.Se pun la fiert ouale in apa cu sare. Dupa ca incep sa fiarba, se lasa 10 minute, se scurg de apa si se trec prin jet de apa rece,apoi se curata.
2.Se taie ouale in doua pe lungime si se scot galbenusurile,care se paseaza ,apoi se adauga maioneza, hreanul, piperul si mustarul.Se amesteca pana se omogenizeaza .
3.Se taie castravetii murati in cubulete si se adauga in crema de galbenusuri.La final, se adauga mararul tocat fin si se amesteca bine. Daca este necesar, se sareaza.
4.Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie, se aseaza pe o farfurie ornata cu foi de salata si le decoram dupa gust.
Mentiuni
Timp de preparare:
25 minute
pofta buna