Praz umplut cu crema de tofu

Autor: florinel | publicat: Praz umplut cu crema de tofu
Ingrediente
circa 50 de grame de tofu
putina verdeata (patrunjel sau marar proaspat)
sare
piper proaspat macinat si 1 fir de praz proaspat.
Preparare

Prazul se spala bine. Se taie partea verde si se da deoparte. Se foloseste numai partea alba. Se inlatura partile cu pete, rupte etc. Partea alba se taie in rondele egale, de circa 5 centimetri lungime. Se lasa doar 1 foaie, astfel incat gustarile sa nu fie foarte iuti.

Intre timp se amesteca tofu cu sare, verdeata tocata marunt si piperul. Se amesteca bine si se umplu rondelele de praz. Branza trebuie presata bine, astfel incat gustarile sa stea in picioare, pe farfurie. Se decoreaza cu patrunjel sau marar proaspat, ridichii si rosii proaspate.

Mentiuni

Timp de preparare:
10 minute
Pofta buna

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.