RULADA CU VARZA ROSIE

Autor: Draghici Alexandra | publicat:
Ingrediente
-varza rosie (1);
- sare;
- otet;
- oua (3);
- piper;
- mustar.
Preparare

Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a
diluat putin otet. Se da prin masina de tocat salamul, apoi se amesteca
tocatura cu oul, paine inmuiata in apa si bine stoarsa, sarea, piperul si
mustarul. Se pune putina umplutura pe fiecare foaie de varza, se ruleaza
si se prinde cu o scobitoare. Intr-o cratita in care s-a topit margarina
se pun sa se prajeasca usor bucatelele de slanina. Ruladele se aseaza
intr-o cratita, se adauga putina sare calda si se lasa sa fiarba inabusit.

Mentiuni

Cand se servesc se toarna peste ele bucatele de slanina prajita.

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.