Rulada Laura
2012-02-27
Ingrediente
6 snitele de vitamustar iute
6 felii subtiri de jambon(sunca)
2 castraveti murati
2 morcovi
2 cabanosi( toate 3 produsele se taie in patru pe lungime)
250 ml supa
1 leg ceapa verde
1 lingurita zahar
1 lingurita boia
1 lingura paste de tomate
sare piper
enibahar
faina
100 ml smintina
ulei pentru prajit.
Preparare
Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar, se pun feliile de jambon, morcov, castravete si cabanos , in interior, se ruleaza snitelele si se prind cu scobitori.
Se dau prin faina si se prajesc pe toate partile.Se scot ruladele si se pun deoparte.
In grasimea ramasa se prajeste ceapa tocata, se adauga pe rind zaharul, pasta de tomate si boiaua. Se stinge totul cu supa si se adauga morcovul ramas ras, apoi ruladele. Se fierb acoperit , la foc mic , aproximativ 40 minute. Cind sunt gata , se scot ruladele iar sosul se mixeaza. Daca este prea subtire, se freaca o lingura de faina cu smintina si se adauga peste sos. Se condimenteaza daca mai este nevoie. Ruladele se introduc in sos si se servesc cu cartofi piure sau cu pilaf de orez
Mentiuni
1 ora si 20 minute
pofta buna