Rulada de pui CALEIDOSCOP

Autor: florinel | publicat: Rulada de pui CALEIDOSCOP
Ingrediente
piept de pui dezosat
ardei gras rosu
cascaval
patrnjel verde
marar verde
sare
piper
ulei masline
Preparare

Se toaca marunt ardeiul gras rosu si verdeata. Se unge cu ulei de masline o folie de aluminiu, se aseaza cate o bucata de file de piept de puipeste care asezam in ordine verdeata tocata, ardeiul rosu calit (putin sa nu se duca culoarea) si apoi baghetele de cascaval.Se ruleaza , se da cu sare si piper si se prinde cu scobitori.Apoi s einveleste cu folia de aluminiu ca o bomboana si se da la cuptorul incins.Dupa 15 minute se desface folia si se mai lasa 5 minute in cuptor.Apoi se scot , se ung din nou cu ulei de masline si se tavalesc din nou prin verdeata tocata.

Mentiuni

preparare in 1 ora
pofta buna

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.