Rulouri filipineze
2012-02-27
Ingrediente
500 g carne tocata1 morocov
1 ceapa
1 ou
faina
lapte
albusul de la un ou
foi de orez
sare/vegeta
piper
Preparare
Intr-un castron se adauga carnea tocata cu morcovul si ceapa razalita,se amesteca, apoi se adauga oul cu condimentele,se amesteca iar peste compozitia rezultata se adauga 2 linguri rase de faina, se amesteca si adaugam lapte in asa fel incat compozitia sa fie potrivita, nici moale dar nici tare.
Albusul de ou se pune intr-un castronel, il vom folosi pentru a lipi foaia de orez la colt, pentru a nu se desface.Foile de orez se desfac una cate una (se pot gasi la magazine de specialitate adica chinezesti).Se ia intr-o jumatate de lingura compozitie si se pune pe o foaie de orez se impacheteaza in final iesind un rulou.Din aceasta compozitie vor iesi 50 de rulouri.Dupa ce a-ti terminat de impachetat rulourile le puneti la prajit sau le puteti pune in cuptor cu un pic de ulei.
Mentiuni
Timp de preparare:
1 ora si 15 minute
pofta buna