Sepie cu sos verde

Autor: florinel | publicat: Sepie cu sos verde
Ingrediente
1/2kg sepie
5,6 catei de usturoi
50ml ulei de masline
patrunjel proaspat sau uscat
Preparare

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri de ulei de masline si se rumeneste la foc mediu-iute pe ambele parti 10-15minute.Intr-un recipient se pune usturoiul,uleiul de masline,patrunjelul tocat si se zdrobeste totul cu pana devine o pasta(cateva secunde).Sau se piseaza usturoiul impreuna cu patrunjelul si se freaca cu uleiul de masline.Se scoate sepia pe o farfurie ,iar in aceeasi tigaie se caleste 1 minut sosul verde(de usturoi).Se adauga peste sepia calda si se serveste.Se taie bucatele mai micute si se servesc pur si simplu sau se pun 2,3 linguri de sos verde pe paine,sepia taiata bucatele si se serveste sub forma de sandwich

Mentiuni

preparare in 20 minute
POFTA BUNA

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.