Taietei de orez cu piept de pui si legume

Autor: florinel | publicat: Taietei de orez cu piept de pui si legume
Ingrediente
400g taietei de orez(rice vermicelli)
2 buc. piept de pui(sau curcan)taiat in fasii subtiri
1 ceapa taiata pestisori
4-5 catei de usturoi zdrobiti
1 ardei verde taiat in cuburi
1 tija de celeri taiata marunt
1 morcov taiat bastonase subtiri
100 germeni de fasole(obtional)
1 cana supa de pui
ulei
2 linguri sos de soia
sare
piper
Preparare

Se fierb taieteii in apa cu sare 3 minute,se scurg,se lasa la racit.
Pieptul de pui il prajim putin intr-o tigaie pana se rumeneste(se poate folosi chiar si carnea de pui-piept,pulpe fara os-din supa de pui).Se pune de-o parte.
Intr-o tigaie mai mare calim putin ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei pana devin translucide.Adaugam ardeiul si morcovul ,prajim 2-3 min ,adaugam carnea mai lasam 2-3 min,adaugam supa de pui,celeri,sosul de soia si germenii si lasam la innabusit cca.7-8 min.Saram,piperam dupa gust si adaugam taieteii de orez.
Se serveste cu sos de soia si sos picant(hot chili sos)

Mentiuni

Timp de preparare:
25 minute
pofta buna

Imagini preparare

Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.