mancare de mazare cu sunca

Autor: cioby | publicat: mancare de mazare cu sunca
Ingrediente
1,2 kg sunca
2 morcovi mari
1 ceapă mare
2 borcane de mazăre de 800 g
2 foi de dafin
1 cutie de roşii în bulion
2 linguri pastă de tomate
4 linguri de ulei
sare
piper
Preparare

Curăţaţi şi tocaţi ceapa.
Tăiaţi carnea fidelute.
Încingeţi uleiul într-o cratiţa sau tigaie adâncă.
Adăugaţi şi rumeniţi carnea la foc iute.
Adăugaţi şi sotaţi ceapa timp de 30 de secunde, apoi morcovul.
Adăugaţi roşiile, pasta de tomate
Adăugaţi foile de dafin.
Fierbeţi la foc mediu până când carnea este pătrunsă. Dacă zeama a scăzut prea mult, mai adăugaţi apă caldă.
Scurgeţi mazărea şi adăugaţi-o în cratiţă.
Lăsaţi mâncarea să dea câteva clocote.
Asezonaţi cu sare şi piper, după gust.

Mâncarea de mazăre se serveşte fierbinte sau la temperatura camerei.

Imagini preparare
Pentru a comenta sau raspunde trebuie sa inrati in contul Dvs.