Toate retetele din categoria Supe

Nr retete: 9

Sopa creme de ervilha  Supa crema de mazare 1322 Supa crema de mazare Intr-o cratita adanca incingem untul si prajim bucatile de usturoi pana incepe sa sticleasca. Adaugam mazarea congelata cu cele doua cuburi de concentrat, amestecam din cand in cand timp de 2-3min. Punem apa ferbinte cat sa cuprinda mazarea si lasam sa fiarba la


Supa din fulgi de cereale1287 Supa din fulgi de cereale Rumenesti cerealele in margarina. Le stingi cu apa. Adugi un morcov si vegeta dupa gust. Fierbi 6-7 min. Dupa ce ai luat-o de pe foc, faci fulgi dintr-un ou si presari patrunjel.


Bors rosu cu afumatura1244 Bors rosu cu afumatura Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot.
Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand


Bors cu ciuperci pleurotus1243 Bors cu ciuperci pleurotus Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute, adaugam apa,lasam sa fiarba 15 minute.Intre timp curatam, spalam si tocam marunt ciupercile.Le adaugam in vas la fiert impreuna 15 minute, apoi adaugam zarzavatul din


Ciorba Radauteana1242 Ciorba Radauteana Punem mai intai carnea la fiert intr-o oala de 6litri si intre timp curatam si spalam tot zarzavatul pentru ciorba.Dupa ce am spumuit(am luat spuma la ciorba),punem zarzavatul peste carnita,sa fiarba.Dupa ce a fiert zarzavatul il scoatem si il bagam la robot pentru


Ciorba de varza cu afumatura1241 Ciorba de varza cu afumatura Se curata ceapa, morcovul, ardelul se spala, apoi se tau marunt ceapa si ardelul, iar morcovul l-am dat prin razatoarea mare.
Intr-o oala punem putin ulei unde adaugam ceapa, morcovul, si ardelul peste care punem putina boia si lasam sa se incalzeasca putin


Ciorba de vitel cu legume congelate1240 Ciorba de vitel cu legume congelate Puneti carnea bine spalata la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa rece cu putina sare.
Intr-o alta oala puneti uleiul si legumele, asa inghetate cum le scoateti din congelator, eventual mai tocati ardeiul rosu, daca sunt bucatile mai mari.
Curatati si


Supa de praz cu cartofi si vin1222 Supa de praz cu cartofi si vin se spala, se taie cuburi. Prazul se taie rondele, cu tot cu partea verde. Se amesteca carofii si prazul cu telina, patrunjelul. Se pun intr-o cratita cu sare si ulei si se calesc sub capac, amestecan din cand in cand sa nu se prinda. Dupa ce se inmoaie legumele


Supa de conopida cu parmezan1206 Supa de conopida cu parmezan Conopida am spalat-o, am desfacut-o buchetele mici si am fiert-o in apa cu sare pana s-au inmuiat.
Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in unt topit. Peste ea se toarna laptele si iaurtul, iar dupa ce s-a fiert conopida, jumatate din ea se mixeaza pana